Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung lanceert nieuwe kleurvarianten Galaxy Tab 3 Lite

Geschreven door
Geplaatst op2 maart 2014, 13:04 CategorieAndroid

Sinds een aantal weken kun je in Nederland naar de winkel voor de Samsung Galaxy Tab 3 Lite, een goedkope variant van de 7-inch Galaxy Tab 3 (7.0). Dit model is in Nederland te koop in een witte en zwarte variant maar mogelijk worden er binnenkort extra kleurvarianten aan het assortiment toegevoegd.

Op de Latijns-Amerikaanse website van Samsung zijn vandaag nieuwe kleurvarianten van de Galaxy Tab 3 Lite opgedoken. De Koreaanse fabrikant komt met een ‘Blue Green’, ‘Lemon Yellow’ en ‘Peach Pink’ uitvoering van de tablet. Deze varianten zijn nog niet officieel geïntroduceerd dus over de exacte beschikbaarheid is nog niks bekend.

Samsung-Galaxy-Tab-3-Lite-kleuren-2

De Samsung Galaxy Tab 3 Lite is een 7-inch tablet met specificaties die de tablet in het budgetsegment van de tabletmarkt plaatsen. Zo beschikt de tablet over een 1.024 bij 600 pixels resolutie, een dualcore-processor met een kloksnelheid van 1.2GHz, 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen, een 3.600mAh accu, een 2 megapixel camera en Android 4.2 Jelly Bean als besturingssysteem.

De tablet heeft een adviesprijs van 159 euro maar kan inmiddels in Nederland gekocht worden voor iets meer dan 130 euro. De laagste prijzen vind je in de prijsvergelijking onderaan dit artikel, alle specificaties zijn te vinden op de productpagina van de Galaxy Tab 3 Lite.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 3 Lite
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.