Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Onaangekondigde iPads ontdekt in iOS 7.1

Geschreven door
Geplaatst op11 maart 2014, 10:00 CategorieiPad

Sinds gisteravond is iOS 7.1 beschikbaar voor iedereen met een iOS-apparaat. Deze update brengt ondersteuning voor nieuwe functies als CarPlay en bevat verbeteringen voor onder meer Siri en FaceTime. Uit de code van de update kan echter ook opgemaakt worden dat iOS 7.1 compatibel is met twee nog onaangekondigde iPads.

De website 9to5Mac heeft verwijzingen gevonden naar de iPad 4,3 en iPad 4,6. Dit zijn modellen die nog niet aangekondigd zijn want de reeds gelanceerde iPad Air heeft 4,1 en 4,2 als modelnummers en met de nummers 4,4 en 4,5 wordt verwezen naar de iPad mini retina. De kans is echter klein dat het om een grote update van de huidige modellen gaat.

Apple brengt vaker kleine updates van iPads uit, bijvoorbeeld met een iets gewijzigde processor of een iets langere batterijduur. Deze modellen worden zonder officiële presentatie in de markt gezet, zoals eerder met een licht gewijzigde iPad 2 gedaan werd. Daarnaast is het mogelijk dat Apple van zowel de iPad mini retina als de Air een model met afwijkende ondersteuning voor mobiele frequenties op de markt brengt. Apple zelf heeft nog geen mededelingen over nieuwe modellen gedaan.

Lees meer over de vernieuwingen in iOS 7.1.

  • Delen:
Apple iPad Air
iOS
Apple iPad mini retina
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.