Panasonic lanceert Performance-versie van 20-inch Toughpad 4K-tablet

11 maart 2014 1 Minuut 1 Reacties
Panasonic-Toughpad-4k-tablet

Afgelopen september introduceerde Panasonic 's werelds eerste 20-inch tablet met een 4K-resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels. Dit model, draaiend op Windows 8, werd vorig jaar als basisvariant gelanceerd maar sinds deze week kun je ook de Performance-versie aanschaffen.

Panasonic 4K-tablet voor de professional

De Panasonic Toughpad 4K UT-MA6 is een krachtigere versie van de 4K-tablet die we in september zagen en nog steeds gericht op de zakelijke gebruikers, met name ingenieurs en ontwerpers die onderweg en op locatie willen werken. De tablet is voorzien van een Intel Core i7 vPro-processor met een kloksnelheid van 2.1GHz, een Nvidia Quadro grafische kaart en 16GB aan werkgeheugen.

Ook is de Toughpad 4K-tablet uitgerust met geïntegreerde Ethernet LAN-technologie, een Mini DisplayPort voor het koppelen van een extern beeldscherm, USB 3.0-poorten, een SD-kaartlezer, een koptelefoonaansluiting en een smartcardlezer. Voor diegenen die de tablet graag omvormen tot desktop is er een cradle waarop extra USB 3.0-, Ethernet LAN- en HDMI-poorten beschikbaar zijn.

Reacties (1)