Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Power Cover voor Surface tablets krijgt prijs en lanceerdatum

Geschreven door
Geplaatst op11 maart 2014, 11:57 CategorieAccessoires

Afgelopen september introduceerde Microsoft de nieuwe Surface 2 en Surface Pro 2 tablets. Daarnaast kondigde het bedrijf verschillende nieuwe accessoires aan, waaronder de Power Cover waarmee de batterijduur van de tablets verlengd kan worden. Deze cover laat echter nog steeds op zich wachten maar in de VS is inmiddels meer bekendgemaakt over de prijs en beschikbaarheid.

De Power Cover is speciaal ontwikkeld voor de eerste generatie Surface Pro, de Surface 2 met Windows 8.1 RT en de Surface Pro 2 met Windows 8.1. Deze accessoire maakt het volgens Microsoft mogelijk om de batterijduur van de tablets met 60 tot 70 procent te verlengen. De cover is 9,75 millimeter dun en weegt net zoveel als de reeds gelanceerde Type Cover. Echter, de cover moet het in tegenstelling tot de eerder gelanceerde covers stellen zonder achtergrondverlichting voor de toetsen.

Surface-Power-Cover

In de VS heeft Microsoft de nieuwe Power Cover reeds in de online winkel geplaatst. De cover heeft een adviesprijs van 199 dollar en wordt vanaf 19 maart naar klanten verscheept. In Nederland krijgt de cover een prijs van 199 euro maar over de beschikbaarheid is nog niks bekend. De accessoire is ook nog niet in de online winkel van Microsoft te vinden. 

Lees ook onze Surface 2 review en Surface Pro 2 review.

  • Delen:
Microsoft Surface 2
Windows RT
Microsoft Surface Pro 2
Windows 8

Reacties

  1. kasuja
    11 maart, 2014 om 19:09

    Awesome…

    Nu hopen dat ie ook in Nederland snel te krijg is. Ik zit ook al een tijd te wachten op dat rock. Geen idee waarom Microsoft er zo traag mee is. Ze zijn al bijna een half jaar geleden aangekondigd. En alle twee zeer moeilijk verkrijgbaar in de US.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.