Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Prijs Microsoft Surface 2 met 4G/LTE duikt op

Geschreven door
Geplaatst op12 maart 2014, 11:55 CategorieWindows

In september van 2013 liet Microsoft al weten met een 4G-variant van de Surface 2 te komen maar de lancering van dit model laat nog steeds op zich wachten. De verwachting is echter dat Microsoft de Surface 2 4G/LTE op korte termijn lanceert aangezien de tablet eind vorige maand bij de Amerikaanse FCC opdook. Ook is deze week de prijs van het model opgedoken.

De website WPCentral heeft van anonieme bronnen vernomen dat de Surface 2 4G/LTE alleen in een 64GB-variant op de markt komt en een prijs van 679 dollar meekrijgt. Dit is 130 dollar meer dan de WiFi-only Surface 2 met 64GB aan opslaggeheugen. De tablet biedt ondersteuning voor 850/900/1800/1900 2G bandbreedten, 3G UMTS (bands 1,2, 5) en LTE (bands 4, 7, 17). Vooralsnog lijkt de Surface 2 4G/LTE alleen voor de Amerikaanse markt gelanceerd te worden, specifiek voor AT&T. Of en wanneer dit model naar Nederland komt is nog niet duidelijk.

De Microsoft Surface 2 beschikt onder meer over  een 10.6-inch Full HD display, een Tegra 4 quadcore-processor, USB- en HDMI-aansluitingen en een ingebouwde kickstand. De tablet draait op Windows 8.1 RT, de versie van Windows 8 waarmee gebruikers beperkte mogelijkheden hebben in de desktopomgeving. Microsoft heeft nog geen plannen om een 4G-versie van de Surface Pro 2 te lanceren. 

Lees ook onze Microsoft Surface 2 review.

  • Delen:
Microsoft Surface 2
Windows RT

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.