Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung bevestigt komst Galaxy Tab 4 tablets

Geschreven door
Geplaatst op3 maart 2014, 14:45 CategorieAndroid

Er gaan al weken geruchten over de komst van nieuwe tablets in de Galaxy Tab-serie en de verwachting was dat Samsung de nieuwe modellen afgelopen week tijdens MWC 2014 zou presenteren. Daar bleef het echter stil wat betreft nieuwe tablets, maar de Koreaanse fabrikant heeft het bestaan van de tablets wel per ongeluk bevestigd.

In een afbeelding waarin de nieuwe Gear Fit gepromoot wordt is de komst van de Galaxy Tab 4 tablets bevestigd, zo meldt de website Planetegalaxy. In de kleine letters in de afbeelding worden de Galaxy Tab 4 (7.0), Galaxy Tab 4 (8.0) en Galaxy Tab 4 (10.1) genoemd als modellen die compatibel zijn met de Gear Fit. 

Afgezien van de komst van de Galaxy Tab 4 tablets en de verschillende formaten die gelanceerd worden is er nog niks bekend over de modellen. Als we de geruchten echter mogen geloven zijn de tablets grotendeels gelijk aan de tablets in de Galaxy Tab 3-serie en kunnen we dus spreken van een relatief kleine update.

De tablets zouden volgens recente geruchten over een 1.280 bij 800 pixels resolutie, 1GB of 1.5GB aan werkgeheugen, maximaal 32GB aan opslaggeheugen en een Qualcomm Snapdragon 400-processor. Alle drie de tablets draaien op de meest recente versie van Google’s besturingssysteem; Android 4.4 KitKat. Ook zouden deze modellen weer in een witte en zwarte variant gelanceerd worden, met of zonder 3G/4G voor mobiel internet.

Wanneer Samsung de Galaxy Tab 4 tablets officieel presenteert en voor welke prijs ze verkocht worden is nog niet bekend.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 4 (10.1)
Android KitKat (4.4)
Samsung Galaxy Tab 4 (8.0)
Android KitKat (4.4)
Samsung Galaxy Tab 4 (7.0)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.