Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab 4 (7.0) duikt op in Bluetooth-database

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2014, 12:44 CategorieAndroid

De verwachting was dat Samsung tijdens MWC 2014 in februari de Galaxy Tab 4-serie zou aankondigen maar de Koreaanse fabrikant hield zich stil op het gebied van tablets. Toch kunnen we er van uitgaan dat we op korte termijn officieel nieuws over te vierde generatie Galaxy Tabs te horen krijgen. Na onder meer verwijzingen documenten van de Amerikaanse FCC en een onofficiële bevestiging van Samsung zelf is vandaag de 7-inch Galaxy Tab 4 (7.0) in de Bluetooth-database opgedoken.

Uit de documenten van de Bluetooth SIG kunnen we opmaken dat een Samsung tablet met modelnummer SM-T230 gecertificeerd is voor Bluetooth. Dit is vaak één van de laatste stappen voordat een tablet daadwerkelijk op de markt verschijnt. Dat het gaat om de 7-inch Galaxy Tab 4 (7.0) kunnen we opmaken uit documenten die eerder opdoken en onlangs gepubliceerde benchmarkresultaten.

Samsung heeft reeds onofficieel bevestigd dat de Galaxy Tab 4 tablets bestaan maar heeft nog geen specificaties bevestigd. Als we de tot op heden verschenen benchmarks en geruchten mogen geloven bestaat de serie uit een 7-inch, een 8-inch en een 10-inch model, uitgerust met specificaties die niet veel beter zijn dan die van de huidige serie. Zo zouden de tablets voorzien zijn van een 1.280 bij 800 pixels resolutie, een Qualcomm Snapdragon 400-processor, 16GB tot 32GB aan opslaggeheugen, 1GB of 1.5GB aan werkgeheugen en Android 4.4 KitKat-software.

Van alle modellen komen waarschijnlijk WiFi-only, 3G- en 4G-versies op de markt. Wanneer Samsung de Galaxy Tab 4 tablets officieel presenteert en voor welke prijs ze verkocht worden is nog niet bekend.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 4 (7.0)
Android KitKat (4.4)
Samsung Galaxy Tab 4 (10.1)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.