Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sonos kondigt nieuw uiterlijk voor Controller-app aan

Geschreven door
Geplaatst op18 maart 2014, 14:37 CategorieApplicaties

Sonos komt binnenkort met een grote update voor de Controller-app waarmee de audiosystemen van het bedrijf bediend kunnen worden. De update brengt een compleet nieuw uiterlijk dat meer gebruiksgemak biedt.

De Sonos Controller voor Android en iOS, waarmee de bron en het volume van de verschillende Sonos-speakers in huis bediend kan worden, krijgt een volledig nieuwe interface, zo laat Sonos op zijn blog weten. De interface is platter geworden, er komen meer kleuren in naar voren en de navigatie is vereenvoudigd. Daarbij is de applicatie compleet geoptimaliseerd voor het gebruik op tablets, zowel Android als de iPad.

Naast een strak nieuw design waarmee je nog eenvoudiger muziek moet kunnen beheren biedt de applicatie verbeterde navigatie waardoor het eenvoudiger is om muziekdiensten te ontdekken en doorzoeken. Ook zijn er universele zoekmogelijkheden toegevoegd waardoor je in alle (meer dan 20) muziekdiensten tegelijk kunt zoeken en onbekende covers, remixes en playlists kunt vinden. 

Sonos-Controller-app-2

In de lente wordt de update voor bezitters van Android-apparaten, de iPad en de iPhone uitgerold. Wanneer je beschikt over een Android tablet of smartphone is het al wel mogelijk je aan te melden en de applicatie als één van de eersten uit te proberen. Dit kan door in te loggen op je eigen account via de website van Sonos. De desktop apps voor Mac en pc worden later dit jaar ook van een update voorzien.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.