Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony VAIO Fit 11A Multi-flip convertible te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2014, 12:33 CategorieWindows

Hoewel Sony heeft laten weten de VAIO pc-afdeling te verkopen en zich te gaan focussen op onder andere tablets en smartphones brengt het bedrijf nog een nieuwe VAIO pc op de Nederlandse markt. Sinds deze week kun je naar de winkel voor de Sony VAIO Fit 11A Multi-flip.

De Sony VAIO Fit 11A Multi-flip is een zogenaamde convertible tablet, net als zijn grotere broers in de VAIO Fit-serie. Dit model is voorzien van een 11.6-inch display dat in verschillende posities geplaatst kan worden, waaronder een positie waarin het geheel als tablet te gebruiken is.

Het apparaat is uitgerust met een Triluminos display dat voorzien is van een 1.920 bij 1.080 pixels resolutie, en het geheel wordt aangestuurd door een dualcore Celeron N2920-processor van Intel. Verder zien we onder de motorkap 4GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslaggeheugen terug.

Sony-VAIO-Fit-11A

Ook beschikt de VAIO Fit 11A Multi-flip over een microSD-kaartlezer om het geheugen uit te breiden, een 8 megapixel camera, een HDMI-poort, twee USB 3.0-poorten, Bluetooth 4.0 en Windows 8.1-software. Standaard levert Sony apps als Photoshop Elements 12, VAIO Scan, VAIO Clip en VAIO Paper mee.

De Sony VAIO Fit 11A Multi-flip is bij onder meer de winkels in onderstaande prijsvergelijking te koop voor een adviesprijs van 799 euro. 

  • Delen:
Sony VAIO Fit Multi-flip 11A
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.