Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

United Airlines gaat films naar tablets en smartphones streamen

Geschreven door
Geplaatst op13 maart 2014, 10:54 CategorieNieuws

Vorige week maakte het Duitse Lufthansa bekend films en series naar mobiele apparaten van passagiers te gaan streamen en dit voorbeeld wordt gevolg door de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines.

Het Amerikaanse United Airlines laat vandaag weten af te stappen van het vertonen van films op schermen in de rugleuning van stoelen. In plaats daarvan gaat de maatschappij een nieuw systeem integreren waarbij films en series uit het on demand-aanbod rechtstreeks naar de smartphone, tablet of laptop van de passagier gestreamd wordt.

Om films en series tijdens de vlucht te bekijken moeten passagiers een app of plug-in installeren. Vervolgens kan via een WiFi-verbinding in het vliegtuig toegang gekregen worden tot het on demand-aanbod, wat bestaat uit 150 films en 200 series. Deze films en series zijn gratis te bekijken voor alle passagiers. United Airlines geeft aan dat in eerste instantie alleen passagiers met een iPad of iPhone toegang krijgen tot het aanbod, later wordt er ook ondersteuning voor Android tablets en smartphones toegevoegd.

De verwachting is dat eind dit jaar alle vluchten van United Airlines binnen de VS uitgerust zijn met het nieuwe systeem. Het is niet duidelijk wanneer de dienst uitgerold wordt naar internationale vluchten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.