Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update Skype voor Windows 8.1 verbetert synchronisatie

Geschreven door
Geplaatst op12 maart 2014, 10:55 CategorieApplicaties

Microsoft heeft deze week een belangrijke update voor Skype voor Windows 8.1 uitgebracht. De Skype-app, geoptimaliseerde voor de ‘modern’ interface van het besturingssysteem, is op verschillende punten verbeterd, waaronder de synchronisatie met andere apparaten.

Via het officiële Skype blog wordt gemeld dat Skype voor ‘Modern Windows’ naar versie 2.6 gebracht is. Hiermee wordt onder meer de synchronisatie met andere Windows-apparaten verbeterd. De update lost het probleem op dat de app blijft overgaan op andere apparaten waarop je bent aangemeld bent zodra je een gesprek aanneemt. Het geluid van de inkomende oproep op deze gesynchroniseerde apparaten stopt veel sneller dan tot nu toe het geval was, aldus Microsoft.

Daarnaast is ook het synchroniseren van chatberichten verbeterd. Op alle apparaten waarop je bent aangemeld krijg je na de update direct je recente berichten te zien. Ongeacht op welke apparaat je werkt – een mobiele telefoon, een laptop, een pc of een tablet – krijg je direct een overzicht van je gevoerde gesprekken te zien en kun je een gesprek ook direct hervatten. Daarbij kun je iemand die offline is een bericht sturen en krijgt deze persoon het bericht te zien zodra hij of zij zichzelf aanmeldt.

Skype voor de moderne interface van Windows 8.1 is gratis te downloaden uit de Windows Store.

 • Skype
 • Delen:

Reacties

 1. leo
  12 augustus, 2014 om 16:24

  hallo
  ik krijg een melding dat ik Skype moet uploaden maar na enige keren geprobeerd te hebben lukt het noch steeds niet kan ik het ergens vinden
  mvg leo

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.