Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WappZapp gaat premium films en series tegen betaling aanbieden

Geschreven door
Geplaatst op6 maart 2014, 9:41 CategorieApplicaties

Nu sinds eind vorige maand ook de Android-app van de Nederlandse video on demand-dienst WappZapp beschikbaar is gaat het bedrijf zich richten op content. Vanaf april begint WappZapp met het aanbieden van premium content en gaat dus de concurrentie aan met diensten als Netflix.

WappZapp is een populaire dienst voor Apples iOS-apparaten en sinds eind vorige maand ook voor Android tablets en smartphones. Daarnaast is er ondersteuning voor de Apple TV en Google Chromecast. Middels de app wordt gratis videocontent van over het hele internet aangeboden, door te gebruiker samen te stellen uit verschillende bronnen. Binnenkort kan tegen betaling ook premium content bekeken worden. 

Vandaag heeft WappZapp aangekondigd in april te beginnen met een premium abonnement. Voor een bedrag van 7,99 euro per maand kan een WappZapp PLUS abonnement afgenomen worden. Hiermee krijg je toegang tot zowel Nederlandse als internationale films, Nederlandse en internationale series, documentaires en programma’s voor kinderen. Recente bioscoopfilms uit de VS hoeven we voorlopig echter niet te verwachten, al is er wel reeds een overeenkomst met distributeur A-Film waardoor films als Lord Of The Rings en Brokeback Mountain te bekijken zijn. De dienst richt zich met name Europese films en series.

De on-demand generatie kijkt eigenlijk geen traditionele tv meer, maar is steeds meer gewend om te kijken op basis van wat er populair is online, persoonlijk interesses en tips van vrienden. We willen een totaal oplossing bieden, met tv-gemist, het beste van het web én films, series en documentaires

De prijs van het WappZapp PLUS abonnement is 7,99 euro per maand. De eerste twee weken zijn gratis en na deze twee weken kan het abonnement stopgezet worden mocht het niet bevallen. De eerste 1.000 abonnees krijgen bovendien een speciaal tarief van 4,99 euro per maand, wat levenslang geldig is. WappZapp geeft aan dat content in Full HD-resolutie aangeboden wordt maar dat de kwaliteit afhankelijk is van het gebruikte apparaat en de internetverbinding.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.