Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Aanbieding: 5% korting bij aankoop Sony Xperia Z2 Tablet

Geschreven door
Geplaatst op1 april 2014, 14:53 CategorieActies

Afgelopen februari presenteerde Sony de Xperia Z2 Tablet, een vernieuwde versie van de populaire van de Xperia Tablet Z. De tablet is inmiddels te koop in Nederland voor een adviesprijs van 499 euro maar alleen vandaag en morgen kun je de tablet met 5 procent korting aanschaffen. 

De Sony Xperia Z2 Tablet is één van de meest interessante tablets die we de afgelopen maanden voorbij hebben zien komen. De tablet is voorzien van een 10.1-inch display met een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels en draait op een Qualcomm Snapdragon 801-processor met een kloksnelheid van 2.3GHz, vergezeld door 3GB aan werkgeheugen. Sony heeft de tablet nog slanker en lichter weten te maken, met een profiel van maar 6,4 millimeter en een gewicht van maar 426 gram. De tablet draait op Android 4.4 KitKat.

Sony-Xperia-Z2-Tablet-2

De Xperia Z2 Tablet ligt inmiddels al in de Nederlandse winkels en kan via de website van Sony besteld worden voor een adviesprijs vanaf 499 euro. Hiervoor krijg je de 16GB WiFi-only-variant. Voor de 32GB-versie van de tablet moet 549 euro betaald worden en als je ook van mobiel internet middels 4G gebruik wilt maken moet 629 euro voor de tablet neergelegd worden. 

Alleen vandaag en morgen biedt Sony 5 procent korting bij de aanschaf van de Xperia Z2 Tablet via de website van de fabrikant. Wanneer je de code ‘SORRY225’ invoert bij het afrekenen wordt automatisch 5 procent korting gegeven. Voor de 16GB WiFi-only-versie komt dit neer op een korting van ongeveer 25 euro. Deze kortingscode geldt overigens op alle producten die via de website van Sony verkocht worden dus doe er je voordeel mee. De code kan tot en met 2 april gebruikt worden.

  • Delen:
Sony Xperia Z2 Tablet
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.