Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer brengt Iconia One 7 budgettablet naar Nederland voor 149 euro

Geschreven door
Geplaatst op29 april 2014, 20:46 CategorieAndroid

Acer heeft vandaag twee nieuwe Android tablets en een hybride Windows 8 tablet gepresenteerd. De Iconia Tab 7 en de Aspire Switch 10 zagen we reeds voorbij komen en zojuist heeft Acer bekendgemaakt dat ook de Iconia One 7 naar Nederland komt.

Acer Iconia One 7

De Acer Iconia One 7 is een 7-inch Android tablet, gericht op het budgetsegment van de tabletmarkt. De tablet is voorzien van een ips lcd-display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en draait op een Intel Atom Z2560-processor. Onder de motorkap zien we verder 1GB aan werkgeheugen, 8GB of 16GB aan opslaggeheugen en een microSD-kaartlezer om dit geheugen uit te breiden.

Acer-Iconia-One-7-2

Verder is de Iconia One 7 voorzien van Bluetooth en WiFi voor draadloze communicatie, een 2 megapixel camera op de achterzijde, een 0,3 megapixel camera aan de voorzijde, een microUSB 2.0-poort en een 3.000mAh batterij die voor een accuduur van 7 uur moet zorgen. De tablet draait vanuit de winkel op Android 4.2 Jelly Bean maar Acer belooft snel een update naar Android 4.4 KitKat beschikbaar te stellen.

Acer-Iconia-One-7-3

Prijs en beschikbaarheid

De Acer Iconia One 7 is leverbaar in tal van verschillende kleuren, de achterkant is voorzien van een textuurlaag die zorgt voor een aparte uitstraling en de tablet heeft een profiel van 8,9 millimeter. De Iconia One 7 moet vanaf half mei in de Nederlandse winkels liggen voor een adviesprijs van 149 euro.

  • Delen:
Acer Iconia One 7 (B1-730HD)
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.