Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Aldi verkoopt 7-inch Medion MD 98488 tablet voor 89 euro

Geschreven door
Geplaatst op15 april 2014, 16:41 CategorieAndroid

De producten van Medion liggen bij steeds meer elektronicazaken in de schappen maar het bedrijf heeft nog steeds een hechte band met supermarktketen Aldi. De afgelopen jaren zijn er verschillende Medion tablets voor aantrekkelijke prijzen bij de Aldi verschenen en vanaf 23 april kun je bij de supermarkt terecht voor een 7-inch model met een prijskaartje van 89 euro.

Aldi begint vanaf 23 april met de verkoop van de Medion MD 98488, een 7-inch tablet met Android als besturingssysteem en een aantrekkelijke prijs van 89 euro. Hoewel het altijd de vraag is of de prestaties en kwaliteit aan de verwachtingen voldoen zijn de specificaties van dit model niet onaardig voor basisgebruik en hebben we ook prima ervaringen met de tablets van Medion.

Medion MD 98488

De Medion MD 98488 beschikt over een 7-inch lcd-display met een ietwat lage resolutie van 1.024 bij 600 pixels maar als je daar niet over valt zijn de rest van de specs ook prima mee te leven. Zo is de tablet voorzien van een ARM Cortex A9 dualcore-processor met een kloksnelheid van 1.4GHz, 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart van maximaal 32GB uitgebreid kan worden, Bluetooth 2.1 voor draadloze communicatie, een 2 megapixel camera aan de achterzijde, een 0,3 megapixel camera aan de voorzijde en een usb-host-poort. De tablet draait op Android 4.2 Jelly Bean met toegang tot de Google Play Store.

Vanaf 23 april kun je bij de Aldi terecht voor deze Medion tablet, welke een prijskaartje van 89 euro heeft. Voor diegenen die niet veel uit willen geven en een tablet zoeken voor basistaken als surfen, spelletjes spelen, Facebook bijwerken en e-mails versturen is het een leuke optie. Weet echter goed met welke beperkingen je te maken krijgt. Zo ontbreekt gps, is de kans groot dat grafisch intensieve games niet optimaal draaien, zal de accu het geen dag volhouden en is het interne opslaggeheugen van 8GB zo vol.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.