Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 4.4 KitKat nu beschikbaar voor de Sony Xperia Tablet Z

Geschreven door
Geplaatst op12 april 2014, 23:17 CategorieAndroid

Na al een aantal keer beloofd te hebben snel met een update te komen is Sony in Nederland begonnen met de uitrol van Android 4.4 KitKat voor de populaire Xperia Tablet Z. Een aantal bezitters van de tablet laat ons vanavond weten dat de update beschikbaar is.

De Sony Xperia Tablet Z werd iets meer dan een jaar geleden gelanceerd maar is nog steeds een van de betere Android tablets. Niet alleen de specificaties zijn indrukwekkend, ook is het belangrijk dat Sony met regelmaat updates voor de tablet beschikbaar stelt. Afgelopen december kreeg de tablet een update naar Android 4.3 Jelly Bean en vanaf vandaag krijgen bezitters van de tablet de update naar Android 4.4 KitKat aangeboden.

De update bestaat niet alleen uit de nieuwigheden die Google met Android 4.4 KitKat introduceert, ook Sony zelf voert aan aantal wijzigingen door. Wat er precies gewijzigd is, is nog niet bekend maar kijkend naar de update die de Xperia Z Ultra onlangs kreeg zien we waarschijnlijk gewijzigde toggles voor snelle instellingen, is er diepere integratie met de clouddiensten van Sony en wordt er ondersteuning voor Xperia Themes toegevoegd.

Sony heeft overigens onlangs de opvolger van de Xperia Tablet Z in Nederland gelanceerd. De Xperia Z2 Tablet draait vanuit de winkel op Android 4.4 KitKat, is nog lichter en slanker en beschikt over een snellere processor. Bekijk onze Xperia Z2 Tablet review voor de uitgebreide ervaringen.

Update: het blijkt helaas vals alarm te zijn.

  • Delen:
Sony Xperia Tablet Z
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.