Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus VivoTab Note 8 ook via Nederlandse retailers te koop

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2014, 11:06 CategorieWindows

Als je een kleine Windows 8 tablet zoekt dan kun je inmiddels kiezen uit verschillende interessante modellen, waaronder de Lenovo Miix 2, de Toshiba Encore en de Dell Venue 8 Pro. Ook Asus heeft begin dit jaar een 8-inch Windows 8 tablet gepresenteerd in de vorm van de VivoTab Note 8. Dit model komt echter voorlopig niet naar Nederland, zo liet Asus begin deze maand weten, maar sommige retailers bieden de tablet inmiddels wel aan.

De Asus VivoTab Note 8 komt grotendeels overeen met de andere kleine Windows 8 tablets die de afgelopen maanden gelanceerd zijn. Zo beschikt de tablet over een 12.80 bij 800 pixels resolutie, een Intel Atom Z3740 Bay Trail-processor met een kloksnelheid van 1.8GHz, 2GB aan werkgeheugen, maximaal 64GB aan opslaggeheugen, een microUSB-poort en Windows 8.1-software. Het meest interessante is echter dat het scherm is voorzien van een active digitizer en de tablet wordt geleverd met een Wacom stylus. Dit alles voor een adviesprijs vanaf 299 euro.

Hoewel Asus eerder deze maand nog niet weten voorlopig geen plannen te hebben om de VivoTab Note 8 ook in Nederland te lanceren kun je wel bij enkele Nederlandse retailers terecht. Onder meer MaxICT verkoopt de tablet voor een prijs van rond de 320 euro. Hiervoor krijg je de 32GB-versie. Het gaat om een geïmporteerd model dat iets duurder is dan wanneer je de tablet in bijvoorbeeld Duitsland zou kopen. Maar, mocht je de tablet op je verlanglijstje hebben staan dan is het nu dus ook mogelijk vanuit de luie stoel bij een Nederlandse winkel een bestelling te plaatsen.

  • Delen:
Asus VivoTab Note 8 (M80TA)
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.