Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘BlackBerry komt in 2015 met nieuwe tablet’

Geschreven door
Geplaatst op23 april 2014, 12:14 CategorieNieuws

De PlayBook is nog steeds de enige tablet die BlackBerry, het voormalige RIM, op de markt heeft gebracht maar er gaan weer geruchten over een opvolger. Volgend jaar komt het bedrijf mogelijk met een nieuwe tablet die gericht is op zakelijke gebruikers.

De BlackBerry PlayBook is inmiddels alweer drie jaar oud en sinds de zomer van vorig jaar worden er geen grote updates meer voor de tablet uitgerold. BlackBerry verkeert nog steeds in zwaar weer en het is dan ook niet duidelijk wat de strategie van het bedrijf op het gebied van tablets is. Diverse malen liet BlackBerry weten nieuwe tablets te overwegen maar alleen met een product dat zich duidelijk kan onderscheiden van de concurrentie.

Als we de geruchten mogen geloven heeft de Canadese fabrikant de juiste insteek inmiddels gevonden en kunnen we eind volgend jaar de tweede tablet van BlackBerry verwachten. Volgens BlackBerry-watcher n4bb komt het bedrijf in 2015 met een tablet die speciaal ontwikkeld is voor bedrijven in gereguleerde sectoren als de medische sector en de overheid.

Het gerucht is niet zomaar uit de lucht gegrepen want volgens de website heeft John Sims, de verantwoordelijke voor de zakelijke afdeling van BlackBerry, tijdens een evenement aangegeven dat BlackBerry de waarde van een tablet ziet en dat CEO John Chen graag een tablet op de markt wil brengen. De wil is er dus bij het bedrijf en eind 2015 krijgen we mogelijk de opvolger van de PlayBook te zien. De tablet zou echter momenteel nog geen prioriteit zijn voor BlackBerry, zo benadrukt n4bb.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.