Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Chrome Beta voor Android laat je gesloten tabs snel opnieuw openen

Geschreven door
Geplaatst op11 april 2014, 11:20 CategorieAndroid

Google heeft vandaag een update uitgebracht voor de Chrome Beta-browser voor Android. Met de update wordt onder meer de mogelijkheid voor het snel heropenen van gesloten tabs toegevoegd.

De Chrome Beta-browser voor Android is een browser die door gebruikt wordt om nieuwe functies te testen. Het is dus mogelijk dat er wat bugs in de browser zitten of dat deze niet helemaal soepel werkt. Zodra nieuwe functies goed werken zet Google deze over in de Chrome-browser voor Android.

Deze week brengt Google een nieuwe update voor de bèta-versie van de browser uit. Na de update is het mogelijk om tabbladen die je, wellicht per ongeluk, gesloten hebt snel te heropenen. Waar je voorheen nog bij de recent geopende tabs moest kijken is een tab nu met één druk op de knop terug te halen.

Daarnaast brengt de update ondersteuning voor full-screen video’s met ondertiteling en HTML5-controls, is het mogelijk om video’s te casten naar de onlangs in Nederland gelanceerde Google Chromecast, en is er ondersteuning voor de Multi Window-functie van Samsung tablets. Hiermee is het mogelijk om de Chrome browser in één van de vensters waarin het scherm opgedeeld kan worden te gebruiken.

De Chrome Beta-browser voor Android is gratis te downloaden uit de Google Play Store. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.