Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Concept-video toont HTC One M8 als tablet

Geschreven door
Geplaatst op1 april 2014, 12:07 CategorieAndroid

Na de mislukking van de HTC Flyer en HTC Jetstream laat HTC de tabletmarkt nog steeds links liggen, maar er gaan al een tijdje geruchten dat de Taiwanese fabrikant met een nieuwe tablet komt. In deze concept-video wordt getoond wat we graag zouden willen zien.

HTC-One-M8-Tab-2

Op het gebied van tablets heeft HTC nog geen indruk kunnen maken. De Taiwanese fabrikant introduceerde in 2011 de veel te dure Flyer en ook de high-end Jetstream kon in de VS geen potten breken. HTC heeft diverse malen aangegeven zich weer op de tabletmarkt te begeven zodra de tijd hier rijp voor is en mogelijk is 2014 het jaar dat we een nieuwe tablet van het bedrijf zien.

HTC-One-M8-Tab-3

Afgelopen maand introduceerde HTC de nieuwe One M8, een high-end smartphone met een aantal interessante features. Designer Hasan Kaymak heeft deze smartphone als basis genomen voor de tablet in onderstaande video; de One M8 Tab. Kenmerkend zijn de luidsprekers aan de voorzijde van de tablet maar over het algemeen prefereren we deze luidsprekers aan de korte zijden voor een realistisch stereo-effect. Het algemene design ziet er echter premium en indrukwekkend uit en van ons mag de Taiwanese fabrikant hiermee aan de slag.

Er gaan overigens ook al een tijdje geruchten over een samenwerking tussen Google en HTC. Het Taiwanese bedrijf zou met Google samenwerken voor de ontwikkeling van een high-end Nexus-tablet, mogelijk de Nexus 8.9

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.