Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deezer introduceert gratis muziek luisteren op tablet en smartphone

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2014, 10:21 CategorieApplicaties

Eind vorig jaar maakte Spotify bekend dat gebruikers van een smartphone of tablet gratis naar muziek kunnen luisteren. Deze week introduceert concurrent Deezer een vergelijkbare functie waarmee gebruikers ongelimiteerd en gratis on-demand muziek kunnen luisteren.

Met de nieuwe feature ‘Flow’ van muziekstreamingdienst Deezer kunnen gebruikers gratis een gepersonaliseerd radiostation creëren voor op een tablet of smartphone. Flow creëert op basis van de eigen muziekbibliotheek, evenals de muziek die je hebt beluisterd op Deezer, een radiostation dat gratis en zonder tijdlimiet te beluisteren is. Een beperking is echter dat je mag zes keer per uur een nummer mag overslaan. Wanneer je naar specifieke nummers wilt luisteren is een abonnement dat 10 euro per maand kost nog steeds vereist.

Daarnaast introduceert Deezer de feature Playlist Radio. Deze functie koppelt de eigen playlists aan aanbevelingen van Deezer-editors. Zo wordt een uniek radiostation gecreëerd waarmee ook nieuwe muziek ontdekt kan worden. Ook Playlist Radio is volledig gratis en zonder tijdlimiet te gebruiken op een smartphone of tablet. 

Naast de nieuwe Playlist Radio feature presenteert Deezer ook een compleet nieuwe radio sectie voor desktop, smartphone en tablet. Deze nieuwe toevoeging maakt het volgens de dienst makkelijker om uitgebreid te zoeken binnen muziek genres en radiostations. Z

 • Delen:

Reacties

 1. Jan Bos
  10 april, 2014 om 12:10

  Dat bestaat toch al heel lang ?
  Bandrecorder, pickup, cassetterecorder,cdrom, mp3speler, gsm_sdkaart ?
  Echt een gigantisch groot archief met muziek die IK wil horen. Niet muziek waarvan
  een ander denkt dat ik dat horen wil. :-)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.