Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dell komt met goedkopere variant Venue 11 Pro

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2014, 13:57 CategorieWindows

Dell heeft een goedkopere variant uitgebracht van hun Venue 11 Pro-tablet. Het nieuwe model van het Windows 8.1-toestel heeft een scherm met een lagere resolutie en minder opslagcapaciteit. De tablet heeft in de Verenigde Staten een adviesprijs van 430 dollar.

Lagere resolutie

Net als zijn duurdere broer beschikt ook het goedkopere model over een aanraakscherm van 10,8 inch. De resolutie hiervan ligt echter wel een stuk lager. Die van de lager geprijsde versie beschikt over 1366 bij 768 pixels. De originele Venue 11 Pro heeft een fullhd-display (1920 bij 1080 pixels).

Ook op de hoeveelheid opslagcapaciteit is bezuinigd. Dat is gehalveerd van 64 GB naar 32 GB. Opvallend is dat de processor juist een kleine upgrade kreeg. Bij het nieuwe model gebruikt Dell een Intel Atom Z3775D in plaats van een Z3770. Het verschil tussen beide chips zou echter verwaarloosbaar zijn.

Niet in alles minder

Dell heeft veel specificaties echter onveranderd gelaten. Zo beschikt ook het lager geprijsde model over 2 GB ram, een 802.11n-wifi-chip, bluetooth 4.0, een acht megapixelcamera aan de achterkant en één van twee megapixel aan de voorkant.

Het gewicht bleef met 800 gram gelijk aan het origineel. Ook de hoeveelheid aansluiting liet Dell ongewijzigd. Het toestel is voorzien van een usb 3.0-poort, een hdmi-aansluiting en een ingang voor een sd-kaart.

Accessoires

Voor de Dell Venue 11 Pro zijn verschillende accessoires verkrijgbaar, waaronder een digitale pen, een bijpassend toetsenbord en een desktop-dock. Ook beschikt de tablet over een verwijderbare accu.

Ben je geïnteresseerd in een Dell Venue 11 Pro? Het originele model bespraken we eerder in een uitgebreide review.

  • Delen:
Dell Venue 11 Pro
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.