Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #43

Geschreven door
Geplaatst op5 april 2014, 12:17 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app voor al je Chromecast-apps en een browser.

Smash Hit

Als je op zoek bent naar een nieuw spel voor je Android tablet dan hebben we deze week een absolute aanrader. Smart Hit is één van de mooiste games die je in de Play Store vindt, zowel qua graphics als qua muziek. Het spel draait om behendigheid; je vliegt door een abstracte ruimte met van glas gemaakte obstakels. Het doel is dat je zonder kleerscheuren door de levels vliegt en dat doe je door de glazen obstakels te vernielen met knikkers. Hoe meer knikkers je hebt en hoe beter je richt, des te groter is de kans dat je de glazen obstakels vernielt. Raak je een obstakel dan verlies je knikkers en wanneer je ze allemaal verloren hebt is het spel over en begin je opnieuw. In de levels zijn er ook verschillende extra’s te verdienen, waaronder nieuwe knikkers. 

Smash Hit is gratis te downloaden in de Google Play Store maar biedt wel in-app aankopen voor extra mogelijkheden.

  • Smash Hit

Equalizer+

Veel mensen gebruiken hun tablet om muziek te luisteren, maar het ontbreekt vaak aan de juiste mogelijkheden om de muziek naar eigen wens af te stellen. Er zijn in de Google Play Store verschillende apps te vinden waarmee je meer mogelijkheden krijgt en Equalizer+ is één van de betere. Zoals de naam al doet vermoeden krijg je met deze app toegang tot een prima equalizer en ook nog eens een mooi vormgegeven en gebruiksvriendelijke muziekspeler. De app biedt standaard (gratis) de basismogelijkheden van de equalizer en als je meer instellingen wilt veranderen, zelf gemaakte presets wilt opslaan en een visualizer wilt toevoegen kun je deze in de app aanschaffen. 

Equalizer-app-Android

Equalizer+ is gratis te downloaden in de Google Play Store maar biedt in-app aankopen om meer mogelijkheden toe te voegen.

  • Equalizer+

Dropbox

We krijgen nog regelmatig vragen over hoe je nu het beste bestanden van een computer op een tablet kunt zetten en andersom. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen maar als je alles ook graag gesynchroniseerd wilt houden dan mag een clouddienst als Dropbox niet ontbreken. Met een gratis account kun je 2GB aan bestanden in de cloud opslaan, welke op al je apparaten toegankelijk zijn. Op je tablet kun je met de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke Dropbox-app bij al je bestanden en mocht je bestanden willen bewerken worden de wijzigingen direct in de cloud opgeslagen.

Dropbox is gratis te downloaden in de Google Play Store.

  • Dropbox

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.