Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #43

05 april 2014 1 Minuut 0 Reacties
must-have-apps-Android

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app voor al je Chromecast-apps en een browser.

Smash Hit

Als je op zoek bent naar een nieuw spel voor je Android tablet dan hebben we deze week een absolute aanrader. Smart Hit is één van de mooiste games die je in de Play Store vindt, zowel qua graphics als qua muziek. Het spel draait om behendigheid; je vliegt door een abstracte ruimte met van glas gemaakte obstakels. Het doel is dat je zonder kleerscheuren door de levels vliegt en dat doe je door de glazen obstakels te vernielen met knikkers. Hoe meer knikkers je hebt en hoe beter je richt, des te groter is de kans dat je de glazen obstakels vernielt. Raak je een obstakel dan verlies je knikkers en wanneer je ze allemaal verloren hebt is het spel over en begin je opnieuw. In de levels zijn er ook verschillende extra’s te verdienen, waaronder nieuwe knikkers.

Smash Hit is gratis te downloaden in de Google Play Store maar biedt wel in-app aankopen voor extra mogelijkheden.

Smash Hit

Equalizer+

Veel mensen gebruiken hun tablet om muziek te luisteren, maar het ontbreekt vaak aan de juiste mogelijkheden om de muziek naar eigen wens af te stellen. Er zijn in de Google Play Store verschillende apps te vinden waarmee je meer mogelijkheden krijgt en Equalizer+ is één van de betere. Zoals de naam al doet vermoeden krijg je met deze app toegang tot een prima equalizer en ook nog eens een mooi vormgegeven en gebruiksvriendelijke muziekspeler. De app biedt standaard (gratis) de basismogelijkheden van de equalizer en als je meer instellingen wilt veranderen, zelf gemaakte presets wilt opslaan en een visualizer wilt toevoegen kun je deze in de app aanschaffen.

Reacties (0)