Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #45

Geschreven door
Geplaatst op26 april 2014, 18:38 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder andere een verslavend spel en een puzzel-app.

Denksport Puzzels

Nederlanders zijn over het algemeen echte puzzelfanaten en de puzzelspelletjes in de Google Play Store doen het dan ook altijd goed. Speciaal voor bezitters van een Android tablet heeft Denksport, bekend van de ingewikkelde en uitdagende puzzels, onlangs een app uitgebracht. De app is compleet geoptimaliseerd voor touch en biedt een uitgebreid aanbod aan puzzels, van Sudoku tot doorloper en woordzoeker. Ook biedt de app hints voor wanneer je er echt niet meer uitkomt. Standaard krijg je toegang tot verschillende gratis puzzels en wanneer je jezelf registreert komen er nog een paar extra puzzels bij. Via een in-app aankoop kun je nieuwe puzzels, welke passen bij jouw niveau, aanschaffen. Elke week worden er volgens de ontwikkelaar nieuwe puzzels toegevoegd.

Denksport-puzzels-app

Denksport is gratis te downloaden in de Google Play Store maar biedt in-app aankopen.

  • Denksport

Farmville 2

Dankzij Facebook zijn verschillende games erg populair geworden, waaronder Farmville. Al snel werden er ook losse apps voor deze games gelanceerd en vorige week opende ontwikkelaar Zynga de aanval op het succesvolle Hay Day met de introductie van Farmville 2. Net als zijn voorganger is ook deel 2 een zogenoemde freemium-game, wat inhoudt dat je middels aankopen in het spel het meeste uit het spel kunt halen. Het spel is flink verbeterd en uitgebreid ten opzichte van de eerste generatie maar het doel blijft nog steeds hetzelfde; het opzetten en onderhouden van een grote en florerende boerderij. Meer over dit spel en onze ervaringen lees je in dit artikel.

Farmville_screenshot2

Farmville 2 is gratis te downloaden in de Google Play Store maar biedt in-app aankopen.

  • Farmville 2

Chrome Remote Desktop

De kans is groot dat je naast een tablet ook een desktopcomputer of laptop hebt. Op deze apparaten staan waarschijnlijk programma’s die je niet op je tablet kunt installeren en ook is de kans groot dat sommige documenten en bestanden alleen op je laptop of computer staan. Om ook toegang te krijgen tot deze bestanden en programma’s wanneer je met je Android tablet werkt kun je de Chrome Remote Desktop-app gebruiken. Met deze app kun je namelijk je computer op afstand bedienen met je Android tablet. Hiervoor is de Chrome-browser op je computer vereist en moet je de Chrome Remote Desktop-extensie uit de app store van de browser downloaden. Eenmaal geïnstalleerd is het eenvoudig om een computer te bedienen, compleet met ondersteuning voor touch. Lees meer over Chrome Remote Desktop.

Chrome-Remote-Desktop-app-Android

De Chrome Remote Desktop-app is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Chrome Remote Desktop

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.