Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #38

Geschreven door
Geplaatst op2 april 2014, 15:33 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week een app waar we lang op hebben gewacht en eentje om nieuwsfoto’s te bekijken.

Microsoft Office voor iPad

Er zijn heel lang geruchten over verschenen maar vorige week was het zover. Microsoft kwam met Office voor de iPad. Echter is het wel in een iets andere vorm dan verwacht. Sinds kort biedt Microsoft een jaarabonnement op Office aan, naast de ‘gewone’ pakketten. Met dit abonnement krijg je naast Office 2013 ook 20 GB extra opslag op OneDrive, 60 Skypeminuten per maand en nu dus ook toegang tot de iPad apps. Wil je niet zo’n abonnement afsluiten dan kan je alleen maar bestanden bekijken.

ipad-microsoftword

De Office apps zijn gratis te downloaden in de App Store. Wil je echter ook bestanden maken en bewerken, dan heb je een Office 365 abonnement nodig; dit kost 99 euro per jaar of 10 euro per maand.

  • Microsoft Word voor iPad

Kortingsplek

Er zijn al behoorlijk wat apps voor de iPad waarmee je reclamefolders en kortingsacties kunt bekijken. De app van kortingsplek.nl laat echter heel overzichtelijk op een kaartje zien waar, bij jou in de buurt, aanbiedingen te vinden zijn. Je hoeft dan niet meer alle apps af te struinen voor leuke koopjes. Kortom, een app die je zeker even moet proberen.

Kortingsplek-iPad

Deze app is gratis te downloaden uit de App Store. 

  • Kortingsplek

In beeld

In kranten- en nieuws-apps staan altijd de mooiste nieuwsfoto’s, maar om die te bekijken moet je het bijbehorende artikel openen en dat kost meestal geld, ook al wil je alleen de foto zien. NRC heeft daarom de app ‘In beeld’ ontwikkeld. Hierin staan de mooiste foto’s uit artikelen en stukken van de website. Elke dag komen er tot 25 nieuwe foto’s bij.

ipad-nrcinbeeld

Deze app is gratis te downloaden uit de App Store.

  • In Beeld

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.