Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #40

Geschreven door
Geplaatst op16 april 2014, 14:49 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week een app waardoor je beter kan slapen en eentje om vluchten te volgen.

Thunderspace HD

Veel mensen vinden het fijn als de regen op de ramen tikt terwijl ze proberen te slapen, onweer schijnt al helemaal goed te helpen. Met deze app kan je dat zelf ervaren. Gordon Hempton, een met een Emmy bekroonde man vanwege het goed kunnen opnemen van natuurgeluid, heeft de buien opgenomen. Bij de app krijg je twee geluiden, voor overige geluiden moet je betalen. Het klinkt het mooiste met een goede hoofdtelefoon op.

ipad-thunderspace

Deze app is gratis verkrijgbaar in de App Store. Extra geluiden kosten wel geld.

  • Thunderspace HD

Coursera

Sinds een tijd kan je op Coursera.com studies en lessen volgen. Die lopen uiteen van economische tot artistieke vakken. Het aanbod is reuze groot en wordt verzorgd door verschillende universiteiten over de hele wereld. De cursussen zijn gratis maar wel in een beperkt aantal talen, waaronder engels. Ook op je iPad kun je nu alle soorten lezingen, presentaties en video-presentaties bekijken, waar en wanneer je wilt.

ipad-coursera

Deze app is gratis te downloaden uit de App Store. 

  • Coursera

Schiphol

De grootste luchthaven van Nederland heeft een eigen app waarmee je vluchten kan ‘volgen’. Echter heeft die app geen pushmeldingen. Deze app heeft dat wel, zo krijg je automatisch een melding als een door jou gevolgde vlucht landt op vertraging heeft. Een ideale app om de vluchten van en naar Amsterdam in de gaten te houden.

ipad-schiphol

Deze app is gratis te downloaden uit de App Store, echter kan je maar een beperkt aantal vluchten gratis volgen. Voor meer moet er betaald worden.

  • Schiphol

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.