Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #41

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2014, 0:12 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week een app voor het beheren van je netwerk en voetbalwedstrijden.

Fing

Met deze app kan je je netwerk beheren. Als je de app opstart zie je alle apparaten in je WiFi-netwerk verschijnen. Vervolgens kan je per apparaat zien wat voor functies beschikbaar zijn, zoals Wake-on-Lan, en dan kan je dat apparaat op afstand aanzetten. Ook kan je zien welk IP adres een apparaat gebruikt, kun je zien of er indringers van je netwerk gebruikmaken en kun je de prestaties van je netwerk testen met een ping.

ipad-fing

Deze app is gratis verkrijgbaar in de App Store.

  • Fing

FIFA voor iPad

De meeste apps van FIFA zijn spelletjes, maar dit is een app om de stand van een spelletje bij te houden. Alle nationale competities zitten erin alsook alle landen die voetballen op de WK’s en EK’s. Zo kan je altijd alle standen in de gaten houden en zien wanneer je favoriete team moet spelen. Er zijn natuurlijk meerdere apps die dit doen, maar deze is van de FIFA zelf en heeft daarom altijd de recentste informatie en bovendien ziet de app er heel mooi uit.

ipad-fifa

Deze app is gratis te downloaden uit de App Store.

  • Fifa voor iPad

Kenteken-info

Er zijn veel apps om via het kenteken van een auto de gegevens op te vragen. Kenteken-info doet dat ook, alleen dan heel erg basis. Die basisweergave is juist het mooie aan deze app. Je ziet alleen de gegevens van de auto, het kenteken en soms een subtiele advertenties. Concurrerende apps doen vaak hetzelfde maar dan met veel advertenties of niet met de data waar je om hebt gevraagd.

ipad-kentekeninfo

Deze app is gratis te downloaden uit de App Store.

  • Kenteken-info

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.