Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Windows tablet #10

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2014, 14:41 CategorieApplicaties

Elke week brengen we je de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw Windows tablet. Deze week drie super toffe en verslavende games!

2048

Het simpele maar toch enorm verslavende spelletje 2048 is vooral op telefoons heel populair. Gelukkig kun je het nu ook op je tablet spelen! De bedoeling van het spel is om een tegeltje met 2048 bij elkaar te combineren. Je kunt alleen maar tegeltjes combineren met hetzelfde getal er op. Combineren doe je door naar boven, beneden, links of rechts te swipen (afhankelijk van welke tegels je wilt combineren).

Het spelletje is dus enorm simpel maar naar mate je verder komt, hoe meer je er over moet nadenken. Je kunt namelijk opnieuw beginnen op het moment dat je geen tegels meer kunt combineren. Mijn highscore is slechts het tegeltje 512 en ik heb er al een heleboel potjes opzitten.

2048edit

2048 is gratis uit de Windows Store te downloaden.

 • 2048

WSOP: Full House Pro

World Series of Poker: Full House Pro is de nummer 1 game die je als pokerliefhebber moet hebben. Via deze game kan je offline en online pokeren. Het is wel een flinke download (bijna 1 GB) maar daar krijg je een heleboel voor terug. Voice-commentaar, 3D pokertafels in een heleboel verschillende settings, achievements, online toernooien en nog veel meer.

De game is nog in het bèta stadium maar daar merk je tijdens het spelen eigenlijk niets van. En het mooiste van alles: de game is volledig gratis! Uiteraard zijn er in-app aankopen die je kunt doen om bijvoorbeeld meer chips te kopen, maar je kan prima pokeren zonder ook maar iets te kopen.

wsopedit

WSOP: Full House Pro is gratis uit de Windows Store te downloaden.

 • WSOP: Full House Pro

Star Wars Assault Team

Dit is een must-have game voor alle Star Wars liefhebbers! Star Wars Assault Team is een game waarin je met verschillende Star Wars karakters in de vorm van een kaartspel missies moet voltooien. Het is een beetje vergelijkbaar met Yu-gi-oh van een aantal jaar geleden.

De game heeft prachtige 3D graphics, is gratis, en het lijkt vanwege de unieke opzet van het kaartspel alsnog een beetje op een first-person shooter. Al met al is dit met name voor Star Wars fans echt een geweldige game, maar ook voor mensen die de films niet kennen of gezien hebben is het een leuk spel om de tijd mee te verdrijven.

starwarsedit

Star Wars Assault Team is gratis uit de Windows Store te downloaden.

 • Star Wars Assault Team

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een Windows tablet? Laat het weten in de reacties en wie weet staan ze in de editie van volgende week!

 • Delen:

Reacties

 1. De Clercq
  19 april, 2014 om 8:19

  Graag meer informatie over goede. Nederlandstalige apps ,
  Of over de manier van opzoeken ,ik zelf vind niets in de store!!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.