Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Windows tablet #11

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2014, 18:01 CategorieApplicaties

Elke week brengen we je de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw Windows tablet. Deze week onder andere een super toffe game en een enorm handige Spotify app.

Bing Wikipedia Browser

Microsoft heeft gisteren deze nieuwe app voor Wikipedia gelanceerd. Deze app combineert de gigantische database van Wikipedia en de geavanceerde zoekmogelijkheden van Bing. Tijdens het gebruik van de app merk je dat doordat er bijvoorbeeld gerelateerde personen worden weergegeven wanneer je iets aan het opzoeken bent.

Ook kun je alle afbeeldingen die bij een artikel horen in hoge resolutie bekijken en opslaan op je tablet. Uiteraard heeft deze app alle normale functies die je mag verwachten in een Wikipedia app ook, zoals interne links die openen in de app in plaats van de browser en een makkelijke optie om artikelen te delen.

Deze app is naar mijn mening de beste Wikipedia app in de Windows Store op dit moment en dus zeker het downloaden waard.
wikipediaedit

Bing Wikipedia Browser is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • Bing Wikipedia

Another Case Solved

Ik ben persoonlijk een enorme fan van puzzle games en Another Case Solved past perfect in dat rijtje. Deze game is zeer uitgebreid en biedt urenlang spelplezier. De bedoeling is het oplossen van “cases” als detective, en dit doe je door puzzels op te lossen à la Candy Crush.

Er zit enorm veel humor in de gesprekken tussen jou als detective en de klant die jou een opdracht geeft. Daarnaast kan je het uiterlijk van je detective compleet aanpassen en kan je je kantoor inrichten zoals je dat wilt. Gecombineerd met uitstekende graphics en een leuke soundtrack maakt dit Another Case Solved een must-have game. Dit is naar mijn mening één van de beste puzzelgames op dit moment in de Windows Store.

anothercasedit

Another Case Solved is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • Another Case Solved

Spotlite

Helaas heeft Spotify nog geen eigen officiële app uitgebracht voor Windows tablets, dus zullen we het moeten doen met apps gemaakt door onafhankelijke ontwikkelaars. Gelukkig kan dat geen kwaad want Spotlite is een enorm goede app. De reviews in de Store zeggen ook allemaal dat deze app beter is dan de webversie van Spotify.

Eigenlijk heeft Spotlite alle functies die je van een Spotify app moet verwachten. Afspelen gaat vlekkeloos, browsen door liedjes en artiesten ook. Als je Spotify op je tablet wilt hebben is Spotlite eigenlijk de go-to app.

spotifyedit

Spotlite is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • Spotlite

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een Windows tablet? Laat het weten in de reacties en wie weet staan ze in de editie van volgende week!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.