Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Windows tablet #9

Geschreven door
Geplaatst op9 april 2014, 19:59 CategorieApplicaties

Elke week brengen we je de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw Windows tablet. Deze week onder andere een app om je treinreizen soepeler te laten verlopen en een handige Soundcloud-app.

Clouder

Helaas is er voor Windows tablets nog geen officiële Soundcloud app. Gelukkig heeft een indie-developer de taak op zich genomen om een goede app voor Soundcloud te maken en het resultaat hiervan is Clouder.

Clouder biedt alle functie’s die je van een Soundcloud app mag verwachten. Je kunt ook inloggen met je eigen account, om zo toegang te krijgen tot je afspeellijsten en favorieten. Daarnaast is de app gewoon super handig in het gebruik en kun je ook direct via Clouder tracks downloaden naar je tablet, om ze offline af te spelen.

Al met al is Clouder de beste Soundcloud app die op dit moment beschikbaar is in de Windows Store. Als muziekliefhebber mag deze app niet ontbreken op je tablet.

clouderedit

Clouder is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • Clouder

3D Chess Game

Schaken is een eeuwenoud spelletje wat door een heleboel mensen gespeeld wordt. Daarnaast is schaken uitermate geschikt om even snel op je tablet te spelen als je bijvoorbeeld onderweg bent. Er zijn een heleboel schaak-games in de Windows Store te vinden, maar één van de besten is toch wel 3D Chess Game.

De app ziet er prachtig uit en is geschikt voor iedere schaakspeler. Het maakt niet uit of je net begint met schaken of dat je een doorgewinterde veteraan bent, 3D Chess Game biedt voor ieder wat wils. Daarnaast kun je tijdens het spelen de camera zelf draaien en aanpassen, en dus ook het bord vanuit de tegenstander zijn oogpunt zien, wat misschien wat tactische inzichten oplevert.

chessedit

3D Chess Game is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • 3D Chess Game

Treinplanner

Veel mensen gaan wel eens met de trein. Aangezien de borden op de NS-stations gaan verdwijnen is het handig om vooraf je reis te plannen. Gelukkig is er daarom de Treinplanner app, die het treinreizen een stuk relaxter maakt.

Via de app kun je gemakkelijk een reis plannen, die dan wordt opgeslagen in de app. De app kan je, indien er vertraging optreedt of wanneer er werkzaamheden op dat traject zijn, notificaties sturen om je daarvan op de hoogte te houden. Erg handig! Daarnaast kun je snel zien waar in Nederland er werkzaamheden zijn en kun je de Twitter-feed van de NS klantenservice in de gaten houden.

Al met al is Treinplanner een onmisbare app als je met de trein reist. Het maakt niet uit of je dagelijks de trein pakt of alleen een paar keer in het jaar, met treinplanner weet je zeker dat je de goede trein pakt en dat je niet te laat komt. 

treinplanneredit

Treinplanner is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • Treinplanner

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een Windows tablet? Laat het weten in de reacties en wie weet staan ze in de editie van volgende week!

  • Delen:

Reacties

  1. W Gronefeld
    16 juli, 2018 om 15:00

    Is dit een grap ik vraag schaken krijg ik schoonmaak apparatuur

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.