Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dropbox voor Android krijgt nieuwe icons en snellere koppeling met pc

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2014, 13:02 CategorieAndroid

De Dropbox-app voor Android smartphones en tablets heeft vandaag een update gekregen. De app krijgt een nieuw icoon voor het homescreen en brengt de mogelijkheid om eenvoudig een pc te koppelen.

Dropbox is één van de populairste cloudopslagdiensten en biedt apps voor nagenoeg alle platformen zodat je overal toegang hebt tot je belangrijke bestanden. Deze week heeft de Android-versie van de app een update gekregen waarmee een nieuw en fraaier app-icoon voor het homescreen toegevoegd wordt. Ook zijn de in-app iconen vernieuwd en heeft de interface een lichtere kleurstelling gekregen.

Dropbox-nieuw-Android

Naast aanpassingen aan het uiterlijk brengt de update ook functionele verbeteringen. Zo is het na de update eenvoudiger om een pc te koppelen aan je dropbox account zonder handmatig ‘veel’ werk te hoeven verrichten. Dankzij een nieuwe optie in het instellingenmenu kun je snel een computer koppelen. Hiervoor ga je op de betreffende computer die je wilt koppelen naar www.dropbox.com/connect. Hier wordt een QR-code weergegeven die je met je smartphone of tablet kunt scannen en zodra de scan compleet is wordt je pc automatisch gekoppeld en wordt Dropbox geïnstalleerd.

Dropbox-nieuw-Android-2

De Dropbox-app voor Android is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Dropbox
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.