Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Hands-on met de Lenovo A7, A8 en A10 budget tablets

Geschreven door
Geplaatst op14 april 2014, 9:27 CategorieAndroid

De vorige week gelanceerde budgettablets van Lenovo hebben nu ook hun eerste hands-on momentje beleefd en natuurlijk is dat vastgelegd op video. Brad van Liliputing heeft de nieuwe budgettablets  in handen gehad en hoewel hij een paar keer aangeeft dat de tablets niet alleen goedkoop zijn maar ook goedkoop aanvoelen lijkt hij niet teleurgesteld te zijn in de kwaliteit van de producten.

Video

Lenovo A-serie tablets

De nieuwe A-serie tablets bestaat uit vier Android tablets, variërend in grootte van 7-inch tot 10.1-inch. De modellen zijn met name gericht op media consumptie, met Dolby Audio speakers aan de voorzijde en een quadcore-processor die voor soepele prestaties moet zorgen. Alle vier de modellen draaien op Android 4.2 Jelly Bean software.

Nederlandse beschikbaarheid

Hoewel in eerste instantie aangekondigd voor het Verenigd Koninkrijk heeft Lenovo ook bekendgemaakt dat deze tablets naar Nederland komen. De Lenovo A-serie tablets zijn in april beschikbaar. De Lenovo A7 tablets zijn beschikbaar vanaf 109 euro tot 129 euro. De Lenovo A8 met WiFi is beschikbaar voor 149 euro, terwijl de WiFi-variant van de Lenovo A10 een prijs van 199 euro krijgt.

  • Delen:
Lenovo Tab A10-70
Android Jelly Bean (4.2)
Lenovo Tab A8-50
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.