HP Slate 7 Beats Special Edition met Android 4.4 KitKat gespot

08 april 2014 1 Minuut 0 Reacties
HP-Slate-7-Extreme-2

Na een nieuwe versie van de Slate 8 Pro met Android 4.4 KitKat gelanceerd te hebben lijkt HP ook met een nieuwe variant van de Slate 7 te komen. In documenten van de WiFi Alliance is de Slate 7 Beats Special Edition opgedoken.

De HP Slate 7 werd begin vorig jaar als 7-inch budgettablet geïntroduceerd maar is in de herfst van 2013 opgevolgd door verschillende nieuwe 7-inch modellen. Zo introduceerde HP de Slate 7 Plus, de Slate 7 HD en de Slate 7 Extreme. Alleen het eerstgenoemde model is momenteel in de Nederlandse winkels te vinden.

In de database van de WiFi Alliance is deze week een nieuwe variant opgedoken die gaat onder de naam Slate 7 Beats Special Edition. Afgezien van de naam en het feit dat de tablet draait op het recente Android 4.4 KitKat kunnen we geen niks opmaken over de verschillen met de tablets die reeds gelanceerd zijn.

De naam van de tablet doet diepe integratie met Beats Audio vermoeden maar ook het eerste model, de Slate 7, beschikte over Beats Audio integratie. Mogelijk brengt HP deze versie uit in combinatie met Beats Audio accessoires. Over de prijs en beschikbaarheid van dit model is nog niks bekend.

Later dit jaar brengt HP wel twee nieuwe VoiceTab tablets waarmee ook gebeld kan worden naar Nederland.

Reacties (0)