Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Jumbo maakt twee puzzel-apps beschikbaar voor Android

Geschreven door
Geplaatst op29 april 2014, 13:19 CategorieApplicaties

Jumbo heeft twee puzzel-apps uitgebracht voor Android. De puzzelspellen genaamd WASGIJ? en Jan van Haasteren waren al eerder beschikbaar voor iOS. Je kunt de apps gratis downloaden in de Google Play Store.

Met de release voor Android hebben de apps direct een update gekregen. Ze bevatten nieuwe puzzels en vernieuwde functionaliteit. Ook kun je voortaan puzzels van 1000 stukjes leggen.

WASGIJ?

Deze puzzel bestaat uit drie concepten, namelijk Original, Mystery en Destiny. Je legt de stukjes daarbij niet aan de hand van het voorbeeld, maar juist waar de mensen op de afbeelding naar kijken (Original), wat er met deze mensen gaat gebeuren (Mystery), of hoe ze erin de toekomst uitzien (Destiny).

Verder biedt de app een aantal handige functies, zoals dat je stukjes kunt sorteren op de plek waar ze ongeveer komen. Hierdoor weet je bijvoorbeeld welke de rand vormen. Ook kun je de hoeveelheid stukjes kiezen, variërend van 54 tot 504.

Wasgij_jumbo

Jan van Haasteren

Deze app is bedoeld voor zowel beginnende als gevorderde spelers. Alle puzzels zijn getekend door de bekende striptekenaar Jan van Haasteren. Net als bij de WASGIJ?-app heb je ook hier de beschikking over een aantal hulpfuncties waaronder het sorteren van stukjes en hints voor als je vastzit.

Beperkt aantal puzzels

De beide puzzelapps van Jumbo zijn gratis te downloaden in de Google Play Store. Je krijgt dan wel een beperkt aantal puzzels. Nieuwe puzzels zijn tegen betaling verkrijgbaar in verschillende pakketten. Zo beschikt de Jan van Haasteren-app over speciale themapuzzels zoals Lente en de Tuin.

Daarnaast kun je de beide apps uitbreiden met een zogenoemd Puzzel Pro Pack (2,69 euro). Hierdoor kun je ook puzzels van 750 tot 1000 stukjes leggen.

  • WASGIJ?
  • Jan van Haasteren
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.