Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo Yoga 2 13 convertible te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2014, 12:58 CategorieWindows

Het is inmiddels alweer vier maanden geleden dat Lenovo nieuwe versies van de Yoga-convertibles aankondigde en langzaam maar zeker verschijnen ze nu ook in Nederland. Sinds deze week kun je naar de winkel voor de 13.3-inch Lenovo Yoga 2 13.

Tijdens CES 2014 introduceerde Lenovo verschillende nieuwe convertible laptops, waaronder de high-end Yoga 2 Pro en de middenklasse Yoga 2 11 en Yoga 2 13. De Yoga 2 Pro ligt al een aantal weken in de Nederlandse winkels en sinds deze week is er ook voor de wat kleinere budgetten een nieuwe Yoga-convertible beschikbaar.

Lenovo Yoga 2 13

De Lenovo Yoga 2 13 is de grootste variant in de nieuwe Yoga-serie en beschikt over een 13.3-inch display met een 1.920 bij 1.080 pixels resolutie. Onder de motorkap zien we onder meer een Intel Core i3 Haswell-processor, 8GB aan werkgeheugen en 500GB HDD opslaggeheugen terug. Ook is de convertible voorzien van een usb 2.0- en een usb 3.0-poort, een microHDMI-poort, een microSD-kaartlezer, Bluetooth en WiFi voor draadloze communicatie en een volledig QWERTY keyboard met achtergrondverlichting voor de toetsen.

Lenovo-Yoga-2-1

Prijs en beschikbaarheid

De Lenovo Yoga 2 13 draait op Windows 8.1-software en heeft een adviesprijs van 799 euro. De convertible kan inmiddels gekocht worden bij onder meer Paradigit, Komplett en MycomDe 11.6-inch variant, de Lenovo Yoga 2 11 heeft een adviesprijs van 599 euro maar is op dit moment nog niet te koop in Nederland.

Ben je op zoek naar een hogere resolutie en krachtigere prestaties? Lees dan onze Lenovo Yoga 2 Pro review.

  • Delen:
Lenovo Yoga 2 13
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.