Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG gaat G Pad-lijn uitbreiden met de V400 en V700’

Geschreven door
Geplaatst op23 april 2014, 16:45 CategorieAndroid

Uit informatie van de FCC blijkt dat LG binnenkort twee nieuwe tablets gaat uitbrengen, de V400 en V700. De eerstgenoemde zou beschikken over een 7 inch-display terwijl de V700 een 10.1-inch aanraakscherm krijgt.

Er is echter nog maar weinig bekend over beide tablets. Vooral van de V400 weten we nog maar weinig. De kleine tablet krijgt een 3 megapixel aan de achterzijde en een van 1 megapixel aan de voorzijde. Over de gebruikte processor of schermresolutie is nog niets bekend.

Nieuwe Nexus 10

Van de V700 is wel een schematische afbeelding. Hierop is te zien dat de tablet twee luidsprekers krijgt aan de achterzijde. Ook bevindt zich hier een vijf megapixelcamera. Beide tablets draaien hoogstwaarschijnlijk de laatste versie van Android, 4.4 KitKat.

De V700 kan verder nog een ander doel dienen. Er gaan geruchten dat de tablet weleens model kan staan voor Google’s nieuwe tablet, de tweede generatie Nexus 10. Vorig jaar baseerde de zoekmachinegigant de Nexus 5 op LG’s smartphone, de G2.

LG_V700_FCC

G Pad

De namen van de tablets zullen vermoedelijk niet V400 en V700 blijven. LG’s huidige tablet, de G Pad 8.3 heeft als modelnaam V500. Als de Koreaanse fabrikant vasthoudt aan deze merknaam gaan de nieuwe tablets waarschijnlijk als G Pad 7 en G Pad 10.1 door het leven.

De uitbreiding van LG’s tabletlijn is geen verrassing. De G Pad 8.3 werd vorig jaar bijzonder goed ontvangen. Het was eigenlijk de eerste serieuze stap van het Koreaanse merk in de tabletmarkt. Met meer modellen kan de producent beter concurreren met aardsrivaal Samsung. Wanneer de nieuwe tablets uitgebracht worden is niet bekend.

Lees ook onze LG G Pad 8.3 review.

  • Delen:
LG G Pad 8.3
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.