Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logitech introduceert drie nieuwe cases voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op22 april 2014, 21:53 CategorieAccessoires

Logitech heeft vandaag drie nieuwe accessoires voor de iPad gelanceerd. De fabrikant van onder meer tablet-accessoires introduceert de Logitech Hinge, Big Bang en Turnaround. De nieuwe cases moeten binnen enkele weken in de Nederlandse winkels liggen en zijn geschikt voor de iPad Air, iPad mini en iPad mini retina.

Logitech Hinge

De Logitech Hinge is een flexibele case voor de iPad met een stand die zich aanpast aan het type activiteit waarvoor en de plaats waar de iPad gebruikt wordt. De ingebouwde scharnier zorgt ervoor dat de iPad in iedere gewenste kijkpositie (binnen een range van 50 graden) kan worden gebracht terwijl de iPad stevig op zijn plaats blijft.

Logitech-Hinge

De Hinge is gemaakt van morsbestendige, afwasbare materialen en is naar verwachting beschikbaar voor een adviesprijs van 59,99 euro voor de iPad Air en 54,99 euro voor de iPad mini en iPad mini met Retina-display.

Logitech Big Bang

Het Essential Protection System (EPS) van de Logitech Big Bang integreert hoogwaardige materialen en speciale technieken om de iPad te beschermen tegen vallen, stoten, krassen en morsen. De Big Bang is gemaakt van schokabsorberend materiaal dat ook gebruikt wordt in de ruimtevaart, automobiel- en sportindustrie. De case heeft volgens Logitech een valtest ondergaan vanaf een hoogte van 1,80 meter. Wanneer de case is gesloten wordt het scherm van de tablet beschermd door het schokabsorberende materiaal, waardoor zaken als vallende koffiemokken of speelgoed geen bedreiging vormen voor de iPad.

Logitech-Big-Bang

Ook is het mogelijk de iPa te wisselen tussen vijf verschillende posities voor lezen, surfen en films en/of presentaties bekijken vanaf de iPad. De Logitech Big Bang is naar verwachting beschikbaar voor een adviesprijs van 99,99 euro voor de iPad Air en 79,99 euro voor de iPad mini en iPad mini met Retina-display.

Logitech Turnaround

De Logitech Turnaround is een case die de iPad eenvoudig laat roteren van de staande naar liggende houding. De multi-angle stand van de case houdt de iPad in maximaal vier verschillende posities en biedt daarmee de juiste kijkhoek voor elke toepassing of activiteit.

Logitech-Turnaround

De Turnaround zorgt tegelijkertijd voor bescherming van de iPad. De case is naar verwachting beschikbaar voor een adviesprijs van 49,99 euro voor de iPad Air, iPad mini en iPad mini met Retina-display.

  • Delen:
Apple iPad Air
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.