Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logitech lanceert Ultrathin Keyboard Folio voor Galaxy Tab 4 (10.1)

Geschreven door
Geplaatst op30 april 2014, 10:44 CategorieAccessoires

Logitech lanceert vandaag weer een nieuwe accessoire, deze keer geschikt voor de onlangs uitgebrachte Samsung Galaxy Tab 4 (10.1). De Logitech Ultrathin Keyboard Folio is een beschermende case met een ingebouwd Bluetooth-toetsenbord dat is voorzien van Android-sneltoetsen.

Om het gebruik van de Samsung Galaxy Tab 4 (10.1) voor verschillende gebruiksmomenten te optimaliseren, beschikt de Ultrathin Keyboard Folio over een dual-view stand met twee standen: rechtop om comfortabel te kunnen typen en een platte stand om te browsen. Het SecureLock-systeem moet ervoor zorgen dat de tablet stevig aan de case blijft zitten, maar tegelijkertijd snel losgekoppeld kan worden. De case voor Samsung’s nieuwste tablet is gemaakt van waterafstotend en duurzaam materiaal en beschermt zowel de voor- als achterkant van de tablet tegen stoten, krassen en morsen.

Logitech-Ultrathin Keyboard Folio-Galaxy-Tab-4-3

“We hebben de Ultrathin Keyboard Folio ontwikkeld enerzijds om bescherming te bieden voor de nieuwe Samsung Galaxy Tab 4 10.1 en tegelijkertijd gebruikers het makkelijker te maken meer uit hun tablet te halen”, zegt Mike Culver, vice-president tablet products bij Logitech. “Met een geoptimaliseerd toetsenbord voor eenvoudig en comfortabel typen en de dual-view stand is de Logitech Ultrathin Keyboard Folio geschikt voor elke activiteit, van het reageren op een e-mail tot het bekijken van een film of het spelen van een game.”

Logitech-Ultrathin Keyboard Folio-Galaxy-Tab-4

Prijs en beschikbaarheid

De Logitech Ultrathin Keyboard Folio voor Samsung Galaxy Tab 4 (10.1) is naar verwachting beschikbaar in Nederland vanaf begin mei 2014 voor een adviesprijs van 99,99 euro.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 4 (10.1)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.