Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft introduceert goedkoper Office 365-abonnement

Geschreven door
Geplaatst op15 april 2014, 10:10 CategorieApplicaties

Microsoft introduceert vanaf vandaag een goedkoper abonnement voor de Office 365-dienst. Gebruikers kunnen nu voor 7 euro per maand of 69 euro per jaar gebruik maken van de Office-producten en de cloud-functie.

Microsoft’s Office 365-dienst is al even beschikbaar maar was met name gericht op zakelijke gebruikers. Voor een bedrag van 10 euro per maand of 99 euro per jaar krijg je onder meer toegang tot Word, Excel en PowerPoint, en kun je 20GB aan opslagruimte in One Drive gebruiken. De Office-programma’s kunnen binnen dit abonnement op vijf desktops/laptops en vijf mobiele apparaten geïnstalleerd worden.

Het nieuwe abonnement is 3 euro per maand of 30 euro per jaar goedkoper en maakt het mogelijk de Office-apps op één tablet en één desktop of laptop te installeren. Deze vorm is dus met name gericht op de individuele thuisgebruiker met maximaal twee apparaten. Daarnaast is er nog steeds toegang tot 20GB One Drive-opslagruimte en krijg je 60 belminuten in Skype gratis. 

Het Office 365-abonnement wordt door Microsoft steeds vaker ingezet. Onlangs introduceerde het bedrijf de Office-apps voor de iPad die alleen volledig gebruikt kunnen worden met een dergelijk abonnement. Daarnaast gaan er geruchten dat Microsoft Office 2013 niet meer gratis mee gaat leveren met tablets maar hiervoor in de plaats een jaar lang gratis toegang tot Office 365 gaat bieden. Na dit jaar moeten gebruikers zelf een abonnement afsluiten om de apps te kunnen blijven gebruiken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.