Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Surface Mini mogelijk voor het eerst te zien in afbeeldingen

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2014, 19:08 CategorieWindows

Het is wat onwaarschijnlijk maar in bovenstaande en onderstaande afbeeldingen zien we mogelijk de Microsoft Surface Mini. De tablet is nog niet door Microsoft aangekondigd, laat staan dat het bestaan bevestigd is, maar volgens een fabrikant van accessoires komt de tablet er wel degelijk aan.

Er gaan al maanden geruchten over een kleine Surface tablet en kijkend naar wat de concurrentie de afgelopen maanden op de markt gebracht heeft kan Microsoft natuurlijk niet achterblijven. De verwachting is nog steeds dat we dit jaar een Surface Mini gaan zien en als we accessoire-fabrikant Vostrostone mogen geloven wordt de tablet volgende maand nog aangekondigd.

Surface-mini-lek-3

Vostrostone heeft deze week afbeeldingen van diverse accessoire die speciaal voor de nog onaangekondigde Surface Mini ontwikkeld zijn online gezet. Het bedrijf brengt een Smart Cover Case voor 10 dollar en een Bluetooth Keyboard Case voor 33 dollar op de markt. Bij de producten wordt een lanceerdatum van 18 mei genoemd en we mogen er dus van uitgaan dat tegen die tijd de Surface Mini ook te koop is.

Surface-mini-lek-2

Van de Surface Mini weten we tot op heden nog maar weinig. We moeten het immers doen met de vele geruchten die de afgelopen maanden verschenen zijn. Zo zou de tablet voorzien worden van een 8-inch display dat uitgerust is met een active digitizer. In combinatie met de stylus zou de tablet ideaal zijn voor diegenen die notities en tekeningen willen maken. Daarnaast gingen er geruchten dat de tablet middels gebaren bediend zou kunnen worden en dat Microsoft samen met de tablet een touch-versie van Office 2013 op de markt brengt. Of de tablet op Windows 8.1 of Windows RT draait is niet duidelijk.

Het zou niet de eerste keer zijn dat een tablet getoond wordt door een fabrikant van accessoires voordat de fabrikant van de tablet een aankondiging gedaan heeft maar in het geval van Microsoft lijkt dit ons niet echt waarschijnlijk. Maar, je weet nooit en mogelijk zien we volgende maand daadwerkelijk een kleine Surface tablet verschijnen. Volgens de laatste geruchten zou Microsoft komende zomer één of meerdere tablets lanceren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.