Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft combineert Surface Pro 2 met games en controller in ‘Geek’ bundel

Geschreven door
Geplaatst op4 april 2014, 12:04 CategorieWindows

De Microsoft Surface Pro 2 is zoals we inmiddels weten een interessante tablet voor zakelijke gebruikers en creatievelingen, maar ook voor gamers biedt de Windows 8 tablet van Microsoft voldoende mogelijkheden. Om dit te benadrukken introduceert het bedrijf uit Redmond een speciaal pakket met tablet, games en een controller.

Microsoft wil laten zien dat de Surface Pro 2 meer is dan een werkpaard en introduceert daarom de ‘Geek’ bundel. In samenwerking met de online show Geek & Sundry wordt de Surface Pro 2 in Canada en de VS aangeboden voor 899 dollar. Hiervoor krijg je de 64GB-versie van de tablet, een draadloze Xbox 360 controller en twee games: Farming Simulator 2013 en War Thunder Mustang. De aanbieding wordt momenteel alleen in de VS en Canada gecommuniceerd en loopt af op 1 mei.

Surface-Pro-2-geek-bundel

In Nederland is de Surface Pro 2 inmiddels weer ruim op voorraad. De 64GB-versie van de tablet kan gekocht worden voor een prijs van 889 euro, terwijl de 128GB-variant voor 979 euro te koop is. Beide modellen beschikken over Windows 8.1-software, draaien op een Intel Core i5 Haswell-processor, komen met een active digitizer stylus, en zijn voorzien van een 10.6-inch display met een Full HD-resolutie.

Lees ook onze Microsoft Surface Pro 2 review.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 2
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.