Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Surface tablet krijgt oren voor betere geluidskwaliteit

Geschreven door
Geplaatst op7 april 2014, 10:12 CategorieAccessoires

Plastic opzetstukjes die de geluidskwaliteit, of in ieder geval het volume, van tablets kunnen verbeteren hebben we al vaak voorbij zien komen. Sinds deze week is er ook een dergelijke accessoire voor de Surface tablets van Microsoft.

De Microsoft Surface tablets zijn prima apparaten voor diegenen die premium hardware en krachtige prestaties zoeken maar het audiovolume van de tablets laat volgens vele gebruikers te wensen over. Met name het feit dat de speakers naar achteren, en dus weg van de gebruiker, wijzen zorgt voor een magere audiokwaliteit.

Om deze reden zijn de “Ears” ontwikkeld. Dit zijn opzetstukjes gemaakt van siliconen die over de speakers van de Surface tablet geplaatst worden. Deze zorgen ervoor dat het geluid richting de gebruiker gestuurd wordt en het volume met 10dB verhoogd wordt. Volgens de makers zijn de “Ears” klein en licht genoeg om altijd met je mee te dragen.

SONY DSC

Momenteel wordt er via crowsfunding geld bij elkaar gezocht om het project van de grond te krijgen. Voor een investering van 10 dollar kun je je eigen paar “Ears” veiligstellen. Deze zijn geschikt voor de Surface RT, Surface 2, Surface Pro en Surface Pro 2. Ook worden er verschillende kleurvarianten gelanceerd om de Touch Covers van Microsoft te matchen.

Bekijk het project op Kickstarter.

  • Delen:
Microsoft Surface 2
Windows RT

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.