Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 4 krijgt nieuwe vormfactor

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2014, 14:56 CategorieAndroid

Het is alweer even geleden dat Samsung de Galaxy Note 3 op de markt bracht en op het gebied van phablets laat Samsung met dit model zien tot de top te behoren. Er gaan echter alweer geruchten over de volgende generatie Galaxy Note, welke voorzien wordt van een nieuwe vormfactor.

Tegenover Reuters laat Samsung topman Yoon Han-kil weten dat de Galaxy Note 4 een vernieuwde vormfactor meekrijgt, zonder verder in te gaan op wat we precies kunnen verwachten. Mogelijk kiest Samsung voor een gebogen display zoals we zagen bij de in oktober van vorig jaar gelanceerde Galaxy Round.

Dit is echter alles wat we tot nu toe zeker weten over de Galaxy Note 4. Volgens recente geruchten zou de phablet voorzien worden van high-end specificaties, waaronder een 2.560 bij 1.440 pixels display, een Qualcomm Snapdragon 805-processor, 2GB tot 4GB aan werkgeheugen en een 20,7 megapixel camera aan de achterzijde. Vanzelfsprekend ontbreekt ook de bekende S-Pen stylus niet en draait het toestel op een recente versie van Android.

De verwachting is dat Samsung de Galaxy Note 4 wederom tijdens IFA aankondigt. Deze beurs vindt plaats in Berlijn en staat gepland aan het begin van september. Niet veel later moet het toestel in de winkels verschijnen.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 3
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.