Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony roept VAIO Fit 11A convertibles terug om brandgevaar

Geschreven door
Geplaatst op11 april 2014, 14:46 CategorieWindows

Als je een Sony VAIO Fit 11A convertible hebt gekocht in de afgelopen maanden kan het zomaar gebeuren dat deze oververhit raakt en als gevolg hiervan in brand vliegt. Sony roept daarom de convertible direct terug en vervangt het oude model met een nieuwe versie waarbij het probleem verholpen is.

Sony heeft op de eigen website een oproep geplaatst, gericht aan alle bezitters van de VAIO Fit 11A convertible die begin dit jaar op de markt gebracht werd. De convertible zou last hebben van oververhitting, waardoor de behuizing deels kan verbranden. De batterij is niet door de gebruiker te vervangen en daarom roept Sony bezitters op hun apparaat te laten vervangen.

Wij hebben vastgesteld dat de door een externe leverancier verstrekte niet-verwijderbare batterij defect kan raken en oververhitting kan veroorzaken. Dit leidt tot een gedeeltelijke verbranding van de behuizing van de pc. De batterij is opgenomen in de in februari 2014 uitgebrachte VAIO Fit 11A. 

Op de website van Sony is te zien om welke modelnummers het exact gaat. Bezitters van deze modellen wordt dus aangeraden contact op te nemen met de Japanse fabrikant om de convertible te laten vervangen.

Sony-VAIO-Fit-11A

De Sony VAIO Fit 11A is één van de laatste wapenfeiten van de VAIO-afdeling van de Japanse fabrikant. In februari liet Sony weten deze afdeling te verkopen aan een Japanse groep investeerders en daarom per direct de productie en ontwikkeling stop te zetten. Vorige maand ontdekten we al dat Sony via de eigen website reeds gestopt is met de verkoop van de VAIO-apparaten.

  • Delen:
Sony VAIO Fit Multi-flip 11A
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.