Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Specificaties Asus Transformer Pad TF103C duiken op

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2014, 10:52 CategorieAndroid

Afgelopen maand lekte er via een website verschillende afbeeldingen van nog onaangekondigde tablets uit, waaronder een afbeelding van de Asus Transformer Pad TF103C. Van dit nieuwe model uit de populaire Transformer Pad-serie zijn inmiddels ook de mogelijke specificaties opgedoken.

De Duitse webwinkel Digitec heeft deze week de volledige specificaties van de Transformer Pad TF103C online gezet. Deze hybride tablet is nog niet officieel door Asus aangekondigd maar als winkels alle details al hebben lijkt een lancering niet lang meer uit te blijven.

Uit de productpagina van de winkel kunnen we opmaken dat de Transformer Pad TF103C een instapmodel is en één van de eerste Android tablets is met een Intel Bay Trail-processor. Het zou gaan om de Intel Atom Z3745 Bay Trail-chip met vier kernen en een kloksnelheid van 1,33GHz. Deze processor dook gisteren ook al op in de nog onaangekondigde Acer Iconia A1-840.

Asus-TF303-Transformer-Pad-2

Verder zou het apparaat beschikken over een 10.1-inch ips lcd-display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, 1GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen dat middels een microSD-kaart uitgebreid kan worden. Qua connectiviteitmogelijkheden zien we onder meer 802.11n WiFi,, Bluetooth 4.0 en een USB 2.0-poort terug. Aan de achterzijde van de tablet bevindt zich een 2 megapixel camera en aan de voorzijde een 0,3 megapixel webcam. Het geheel draait op Android 4.4 KitKat, weegt 1 kilogram en is 9,9 millimeter dik.

De Asus Transformer Pad TF103C wordt volgens de winkel in een zilveren en zwarte variant gelanceerd, en krijgt een prijs die tussen de 300 en 350 euro ligt. Wanneer Asus de tablet officieel lanceert is nog niet bekend. Naast dit model zou Asus ook de Transformer Pad TF303 in ontwikkeling hebben. Dit model beschikt waarschijnlijk over een krachtigere processor en een hoge resolutie display.

  • Delen:
Asus Transformer Pad TF103C
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.