Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WWDC 2014 op 2 juni van start, met mogelijk eerste details iOS 8

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2014, 15:46 CategorieApple

Apple heeft vandaag bekendgemaakt dat de Worldwide Developers Conference, WWDC 2014, op 2 juni van start gaat. Mogelijk krijgen we tijdens deze conferentie de eerste details over iOS 8 te horen.

WWDC 2014 vindt van 2 tot en met 6 juni plaats in San Francisco en inmiddels is de registratie voor het evenement geopend. Apple pakt het echter anders aan dan voorgaande jaren. Tot en met maandag 7 april worden aanvragen geaccepteerd, waarna het bedrijf uit Cupertino de 1.500 beschikbare plaatsen willekeurig toebedeeld. Vervolgens moeten deze 1.500 gelukkigen wel 1.599 dollar aan Apple overmaken om binnen te mogen komen. De inschrijving is alleen open voor geregistreerde ontwikkelaars. 

De conferentie is met name gericht op ontwikkelaars maar tijdens het evenement wordt, kijkend naar het verleden, ook een preview gegeven van datgene Apple in de pijplijn heeft op het gebied van software. Zo kregen we vorig jaar onder meer nieuwe versies van OS X en iOS te zien, en bracht Apple de nieuwe iWork-apps uit. Wat we dit jaar te zien gaan krijgen is natuurlijk nog gissen maar mogelijk deelt Apple de eerste details over iOS 8, een nieuwe versie van iOS die als we de geruchten mogen geloven in het teken staat van Health-apps. 

Op 2 juni staat meteen de eerste Keynote gepland en zal Apple de belangrijkste nieuwtjes uit de doeken doen. Tot die tijd moeten we het doen met waarschijnlijk heel wat geruchten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.