Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ziggo Bapp-app maakt bellen met vaste lijn via tablet mogelijk

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2014, 9:42 CategorieApplicaties

Ziggo komt vandaag met een nieuwe app waarmee het mogelijk wordt om met je vaste lijn te bellen via je smartphone of tablet. Met de Ziggo Bapp-app heb je volgens de kabelprovider altijd je vaste telefoon bij je, ook in het buitenland.

De Ziggo Bapp-app maakt van elke smartphone of tablet die over een internetverbinding beschikt een vaste telefoon. De gebruiker kan met de app inkomende oproepen op de vaste lijn ontvangen, ongeacht de locatie, en elk gewenst nummer bellen. Voor abonnees met onbeperkt bellen-abonnement worden geen telefoonkosten in rekening gebracht, voor andere abonnees geldt een tarief per minuut. Voor beiden geldt dat de data van de databundel afgaat, indien gebruik gemaakt wordt van een 3G- of 4G-verbinding.

Ziggo geeft aan dat een tablet of smartphone niet over een SIM-kaart hoeft te beschikken om van de app gebruik te maken en dus te kunnen bellen. Ook tablets die alleen over een WiFi-verbinding beschikken kunnen gebruikt worden om gesprekken te voeren. Daarbij is het volgens de provider voordeliger om vanuit andere Europese landen te bellen via de app dan via de reguliere belminuten. 

In eerste instantie wordt de Bapp-app uitgerold voor een beperkte groep testers. Ziggo plaatst de apps, welke beschikbaar zijn voor zowel iOS als Android, in de loop van de dag in de betreffende app stores en verstuurt een e-mail aan 3.000 klanten die de app mogen testen. Na een testperiode van twee maanden wordt besloten wanneer en in welke vorm de app uitgebracht wordt. 

Lees meer over de beste apps om te bellen met je iPad en bellen met je Android tablet.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.