Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Aanwijzingen gespot voor komst Microsoft Surface Pro 3

Geschreven door
Geplaatst op14 mei 2014, 15:07 CategorieWindows

Op 20 mei houdt Microsoft een Surface-evemement en we zijn er al zo goed als uit dat we dan de langverwachte Surface Mini te zien krijgen. Daar blijft het echter niet bij als we de geruchten van de afgelopen weken mogen geloven. Microsoft zou ook een opvolger van de Surface Pro presenteren, uitgerust met een Intel-processor. De komst van deze Surface Pro 3 lijkt nu door Microsoft zelf bevestigd.

Op een supportpagina van Microsoft wordt namelijk een update voor de camera van de nog onaangekondigde Surface Pro 3 beschreven. De update maakt het mogelijk om opnamen te maken met de H.264-standaard. Over de specificaties of beschikbaarheid wordt niet gesproken maar dat de tablet genoemd wordt doet vermoeden dat Microsoft de derde generatie op korte termijn presenteert.

Wat we precies van de Surface Pro 3 kunnen verwachten is nog onduidelijk. Volgens de laatste geruchten wordt de tablet voorzien van een nieuwe generatie Intel-processor die krachtigere prestaties met een langere batterijduur moet combineren. Ook zou Microsoft het design iets aanpassen om het apparaat beter te laten fungeren als tablet. Andere geruchten spraken van 16GB aan werkgeheugen, 1TB aan opslaggeheugen en resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels.

Dat we de 20e een kleine Surface tablet gaan zien lijkt zo goed als zeker. Dit model, de Surface Mini, wordt waarschijnlijk voorzien van een 8-inch display met een Full HD-resolutie en draait op een ARM-processor die waarschijnlijk uit de fabrieken van Qualcomm komt. 

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 2
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.