Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Afbeelding nieuwe 7-inch HP tablet duikt op

Geschreven door
Geplaatst op11 mei 2014, 20:30 CategorieAndroid

HP heeft dit jaar al verschillende nieuwe Android tablets op de markt gebracht maar de Amerikaanse fabrikant heeft nog meer voor ons in petto. Eerder deze maand verspreidde @evleaks via Twitter al een aantal afbeeldingen van nog onaangekondigde tablets en vandaag heeft de inmiddels bekende lekker wederom een foto van een tablet online gezet.

Afbeelding 7-inch HP tablet

In de afbeelding die we vandaag voorgeschoteld krijgen zien we een nog onaangekondigde 7-inch tablet terug. Wat direct opvalt is dat dit model niet voor diegenen is die van slanke bezels rondom het display houden. Aan weerszijden van het scherm is heel wat ruimte te vinden voor de behuizing, wat volgens @evleaks juist handig is omdat je zo niet per ongeluk het scherm raakt wanneer je de tablet vastpakt. Daarover zijn de meningen wellicht verdeeld want het oog wil natuurlijk ook wat.

HP-lek-tablet-2

Verder kunnen we uit de afbeelding opmaken dat de tablet draait op Android, over zowel een camera aan de voorzijde als de achterzijde beschikt, is voorzien van een monospeaker aan de achterzijde en over een witte afwerking beschikt.

Over de overige specificaties van deze 7-inch HP tablet is nog niks bekend maar het lijkt te gaan om een budgetmodel dat voor een prijs tussen de 100 en 200 euro verkocht zal worden. Wanneer de tablet op de markt verschijnt is nog onduidelijk.

Nieuwe HP tablets

Uit eerdere geruchten en lekken kunnen we opmaken dat HP in ieder geval werkt aan een Beats Audio-versie van de Nvidia Tegra Note 7, een Plus-variant van de Slate 8 Pro die sinds kort in de Nederlands winkels ligt, en aan een 10-inch tablet die gaat onder de naam Slate 10 Plus. Al deze modellen zijn overigens nog niet officieel door HP gepresenteerd dus het blijft afwachten wat we precies kunnen verwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.