Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Afbeeldingen nieuwe HP tablets gelekt

Geschreven door
Geplaatst op5 mei 2014, 10:19 CategorieAndroid

De afgelopen weken zijn er verschillende geruchten verschenen over nieuwe tablets van HP. Zo hebben we onder meer de 8-inch HP Slate 8 Plus, de 10-inch HP Slate 10 Plus en een Beats Audio-versie van de Nvidia Tegra Note voorbij zien komen. Via Twitter zijn vandaag enkele afbeeldingen gelekt, mogelijk van deze tablets.

Het inmiddels bekende Twitter-account @evleaks heeft verschillende afbeeldingen van nog onaangekondigde HP tablets online gezet. Om welke modellen het precies gaat wordt niet duidelijk maar HP lijkt in ieder geval aan een compleet nieuwe tablet line-up te werken.

Eén van de tablets uit de afbeeldingen heeft het Beats Audio-logo en is dus mogelijk de Beats Audio-versie van de Nvidia Tegra Note 7. Dit model beschikt over een 7-inch display met een 1.280 bij 800 pixels resolutie en draait op een Nvidia Tegra 4-processor. Het Beats Audio-logo wil zeggen dat de audioweergave voor de speakers en een aangesloten koptelefoon geoptimaliseerd is. Ook de eerste generatie HP Slate 7 was voorzien van Beats audio.

De tablets met de zilverkleurige en crèmekleurige afwerking doen denken aan de onlangs gelanceerde tablets van Huawei. De Chinese fabrikant introduceerde in februari de MediaPad X1 7.0 en MediaPad M1 8.0. Mogelijk heeft HP een licentie op dit design genomen want op het eerste gezicht komen de tablets qua uiterlijk compleet overeen.

HP heeft de afgelopen maanden verschillende tablets op de markt gebracht maar in Nederland zien we de nieuwe modellen nog nauwelijks in de winkels verschijnen. Zo lanceerde de Amerikaanse fabrikant onder meer de high-end HP Slate 8 Pro, de HP Slate 7 Extreme en de HP Slate 10 HD.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.